Aktuellt från kommunhälsan

Nya erbjudanden om olika typer av stöd och utbildning från Kommunhälsan

Vi på kommunhälsan stöttar dig gärna i ditt ledarskap. Det kan se ut på olika sätt beroende på ditt behov och vi har metoder att hjälpa dig att nå ett mer tillitsbaserat ledarskap. Just nu erbjuder vi ett antal platser för individuellt stöd. Vi inleder med en skattning och arbetar därefter under 5 samtal med resultatet. Boka en tid hos någon av oss organisationskonsulter vid e-tjänst så berättar vi mer. Kontakta kommunhälsan - Skellefteå kommun(skelleftea.se) Länk till annan webbplats.

Stillasittande och brist på fysisk aktivitet är ett folkhälsoproblem i vårt moderna samhälle. Denna kurs riktar sig till dig som chef, HR eller andra som ofta leder möten och vill väva in mer rörelse i både de fysiska och digitala mötena.

Frukostmöte med utbildning med målet att få ett hälsofrämjande arbetssätt vid möten i syfte att förebygga ohälsa och bidra med energi och kreativitet.

Anmäl dig senast 1 vecka innan det datum du väljer att delta på.

Ansvarig för utbildningen är Pia Lindskog, fysioterapeut/ergonom på Kommunhälsan.


Kommunhälsan håller ett frukostmöte "Alkohol och droger på arbetet" på Scandic. Läs mer och anmäl er nedan.

Välkommen till ett frukostmöte där vi ger praktiska tips och råd kring frågor som rör alkohol och droger. Gemensamt samtalar vi om hur du som chef kan förebygga, agera vid misstanke och vilken roll du/dina medarbetare har i denna fråga.

 • När?
 • Fredag 16/9 -22
 • Fredag 28/10 - 22
 • Fredag 9/12 -22
 • Kl 8.00 - 9.30, frukost serveras från 7.30 och mötet börjar 8.00
 • Plats: Scandic Hotell, Konferensavdelningen
 • Medverkande: Åsa Lindqvist och Johanna Jonasson - Kommunhälsan samt Susanne Melander - förhandlare

Klicka här och anmäl er Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om ni får förhinder att komma på det bokade mötet, vänligen avboka via Boka Direkt eller via avbokningsformuläret på Kommunhälsans hemsidan, fram till 3 dagar före, så får någon annan möjlighet att komma på frukostmötet.

Välkomna

Vill du ha stöd med den praktiska tillämpningen av den tillitsbaserade ledningsfilosofin? På träffen presenterar vi ett utvecklingsverktyg som heter Lead Forward, en standardiserad metod för ledarskapsutveckling i linje med tillitsbaserad ledning och styrning.

Frukostmötet hålls på Scandic Hotell den:

 • 8/9 Föreläsare Stina Lundmark
 • 6/10 Föreläsare Mathilda Karlsson Young
 • 3/11 Föreläsare Linda Eriksson
 • 7/12 Föreläsare Maja Ehnmark

Frukosten serveras mellan 7.30 - 8.30, föreläsningen hålls mellan 8.30 och 9.30 och sedan finns möjlighet till eftersnack fram till kl 10.30.

Klicka och anmäl er här Länk till annan webbplats.:

Om ni får förhinder att komma på det bokade mötet, vänligen avboka via Boka Direkt eller via avbokningsformuläret på Kommunhälsans hemsidan, fram till 3 dagar före, så får någon annan möjlighet att komma på frukostmötet.

Välkomna

Senast uppdaterad: 2022-07-01
Publicerad: 2022-02-17